Website voor de kerststal van Princenhage

0

Ook dit jaar zal de kerststal op de Haagsemarkt worden opgebouwd. Achter de schermen wordt er al hard gewerkt om dit te realiseren. De opening van de kerststal zal plaatsvinden op  zaterdag 17 december. Die dag zal ook de KerstCreatieRoute voor de vierde maal van start gaan.

Om de bewoners van Princenhage te informeren over de kerststal en de KerstCreatieRoute heeft Stichting Kerststal Princenhage een website ontwikkeld. De website is te vinden op http://www.kerststal-princenhage.nl .

Het plan is om de website in de komende weken te vullen met verhalen, filmpjes en foto’s van de kerststal op de Haagsemarkt en de KerstCreatieRoute. Daarom nodigt de stichting iedereen uit om zijn verhalen en foto’s te mailen naar website@kerststal-princenhage.nl.

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter