Jan Brehm winnaar Princenhaags Golf Kampioenschap 2016

0

Op zondag 16 oktober 2016 werd alweer het zesde Princenhaagse Golfkampioenschap georganiseerd. Ook dit jaar was het golfpark de Turfvaert in Rijsbergen de gastheer. Gelukkig waren de weergoden deze dag goedgezind. Het aantal deelnemers was iets minder dan vorig jaar maar toch stonden er nog 36 deelnemers aan de start.

De golfers moesten 18 holes spelen op de baan. De groepen waren gemiddeld zo´n 4 ½ – 5 uur onderweg in flights (groepjes)van drie. Met de laagste Hcp van 11.7 is het Jan Brehm gelukt om als winnaar uit de bus te komen, wel was het een close finish met Niels Jansbeken (2e plaats) en Martin Tjin Pit Tjoen (3e plaats). Ria Ruedisueli was de beste dame van de dag.

Op de foto Jurgen Quaars (winnaar 2015)reikt de beker uit aan Jan Brehm. Volgend jaar is er weer een Princenhaags golf kampioenschap. De exacte datum wordt later bekend gemaakt.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter