nieuwe gezichten bij Hans van der list Eyewellness

0

Al 31 jaar zit  Hans van der List in het vak.Tot het team van Hans van der List Eyewellness zijn twee enthousiaste medewerkers toegetreden, die hij graag aan u voorstelt.

“Finn van Vlimmeren is contactlenzenspecialist en Thari van den Steenhoven is leerling-opticien. Beiden hebben al de nodige ervaring opgedaan en zijn het team komen versterken. Zij nemen de plaats in van Jeroen van der Heijden die zijn werk als optometrist heeft ingeruild voor die van ICT-er”.

Nieuwe collecties

“Alles op het gebied van brillen, contactlenzen en oogstrelende aanverwante zaken blijft zich in hoog tempo ontwikkelen. Zo hebben wij er twee unieke collecties bij gekregen: Nina & Max, die je online uit kunt kiezen en offline onmiddellijk bij ons leverbaar zijn voor een all-in prijs van € 98,00. Voorts hebben wij een collectie 3-D geprinte en op maat gemaakte monturen. Onze specialiteit ligt bij het maatwerk en adviseren bij aanschaf van contactlenzen en brillen in alle prijsklassen.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Wij richten ons beleid zoveel mogelijk op duurzaamheid. Een goed voorbeeld daarvan zijn de brillen van het merk Monkeyglasses. Deze worden van afbreekbare producten gemaakt, waarbij van het restmateriaal voor leuke sieraden worden gebruikt. Met een deel van de opbrengst steunt Monkeyglasses een Orang-Oetandorp in Indonesië. Duurzaamheid is in deze tijd van groot belang voor het behoud van het milieu. Wij doen er alles aan om dat ook in onze branche toe te passen”.

Voor meer info gaat u naar de websites: ninaandmax.com , youreyewear.com en monkeyglasses.com

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter