BOKBIERDAG 30 oktober Bier Reclamemuseum

0

De laatste zondag van oktober is traditiegetrouw gereserveerd voor de  Bokbierdag
Dit jaar op Zondag 30 oktober
in het Bierreclame Museum, met gelukkig weer het bekende en vertrouwde optreden van de Bredase folkband

“Navenant”

Bokbierdag betekent, dat er veel verschillende bokbieren te verkrijgen zijn, zowel van de fles als van het vat. Met een glas mooi donker bier in de hand kun je genieten van het optreden van de Bredase folkband Navenant.
Ook zijn er de verschillende oude reclames te bewonderen die met het Bockbier te maken hebben!

 ‘Buiten waait het en is het koud, maar niets aan de hand als je binnen een lekker bockbiertje vasthoudt!’

Navenant brengt folk, zoals folk moet zijn: heel gezellig, erg gevarieerd en met veel eigen interpretatie. Iers, Frans, Nederlands, en soms een beetje van buiten de Europese grenzen…, Accordeon, gitaar, drum, fluit, doedelzak en nog veel meer maken dat ook deze middag tot iets unieks kan groeien……  Kijk dan eens op http://navenant.tripod.com      

De huppelende tonen van de accordeon en de trekzakken, van de geit die nu als doedelzak zingt, van de whistles en van tientallen snerpende snaren, daarbij het brakke stemgeluid uit de gesmeerde kelen. Het is allemaal…NAVENANT.’
Zoals altijd begint het optreden rond 17:00 en is de entree gratis.
Vragen? Bel  met ons of 076-5220975  of kijk op www.bierreclamemuseum.nl
Lekker genieten van heerlijke Bokbieren en geweldige folkmuziek in een bijzondere omgeving, zondag 30 oktober a.s. dus!

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter