Interesse in Visdag Princenhage?: altijd een happening

0

Al voor de 44e keer gaan we met drie boten op 16 oktober 2016 vissen op de Oosterschelde We vertrekken altijd van uit de Posthoorn te Princenhage.
Al enkele jaren kunt u ook gebruik maken van de bus voor een luttel bedrag van € 7.50 retour per persoon.Deze brengt u naar Yerseke waar die boten voor ons klaar liggen.
‘s Morgens in de Posthoorn wordt u ontvangen met een heerlijk bakje koffie of thee .
Het comité bestaat uit Jan van Nunen /Rein Nuiten/Gerard Reniers. Dit comité verzorgt al enkele jaren de Visdag.

Er komen ieder jaar weer nieuwe jonge deelnemers die zich aanmelden om deze gezellig Visdag mee te maken. De Visdag wordt altijd afgesloten met  de prijsuitreiking en aansluitend vindt de Mosselmaaltijd plaats( of vlees )
De indeling van deze dag is als volgt: ‘s morgens 06.30uur vertrekken we naar de boten .
Tot 16.00 uur vissen op de Oosterschelde en dan de terugreis naar Princenhage.
U wordt dan verwacht om 19.00 uur in De Posthoorn voor een gezellige avond met een mosselmaaltijd of voor de gene die dat niet lusten en heerlijk stukje vlees.
Hierna worden de vissersprijzen uitgereikt en oorkondes.
Ook heeft de Visdag vele sponsors uit Princenhage  en omgeving want dank zij  hun bijdrage , kunnen we de prijs van deze dag laag houden.
Na de maaltijd vindt er een leuke loterij plaats met tal van leuke en mooie prijzen een hoofdprijs die ieder jaar een verrassing is. De dames worden op deze dag ook niet vergeten door het comité.
Mocht u interesse hebben om ook een Visdag Princenhage deel  te nemen, laat het dan weten en bel even naar Gerard Reniers  076-5932020
U kunt zich ook  aanmelden bij Gerard Reniers gpm.reniers@versatel.nl

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter