Vrijdag 19 augustus En Plein Public op de Dorpswei

0

Op 19 augustus komt En Plein Public naar Princenhage. De eerste voorstelling begint om 17:00 uur met ‘Kikker zingt en leest voor’ van Theater Terra. Kikker – bekend van de Max Veldhuis’ boeken – speelt, leest en zingt in deze musical zijn eigen avonturen.

Om 18:00 uur is het tijd voor de #buurtquiz met Breda’s Portret & Fotochallenge 2016 van Stichting Nieuwe Veste. Leer je buurtbewoners beter kennen door interressante, serieuze en soms hilarische vragen. Aan het eind maken we een kringfoto van alle aanwezigen. Ook treden de jonge podiumtalenten van Kunstbende en Festival 39Graden op. Laat je door hun podiumkunsten verrassen!

Om 19:00 uur begint de Goede Buur voorstelling ‘Op reis’. Autonoom kunstenaar John van Gils en theatermaker Anouk van den Berg uit Breda gaan met bewoners uit ’t Aogje aan de slag om een mooie voorstelling te maken. Het thema van de voorstelling is ‘Op reis’.

Hierna betreedt Awash het podium: melodische gitaarpop met een snufje indie en accenten van piano en fretloze bas. Boeiend in zowel het klein als het groot, lyrisch, breekbaar en vol overgave. Totaal anders is Paul Hattink, die het stokje van hen overneemt. Paul speelt liedjes die we allemaal mee kunnen zingen!  

We eindigen de avond met een heel bekende Amerikaanse comedyfilm, geselecteerd door de filmkenners van IDFX. De titel verklappen we nog niet, maar het verhaal start met Jerry, die op een dag de lokale electriciteitcentrale onklaar probeert te maken. Dit verloopt niet als plan waardoor hij in contact komt te staan met zoveel stroom hij magnetisch wordt. Dit heeft nogal komische gevolgen…

Geniet verder van een hapje, drankje of ijsje en van de animatiefilms van het talent van de St. Joost kunstacademie afgewisseld met werk van cursisten van Stichting Nieuwe Veste.   

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter