Woninginbreker Nieuwe Heilaarstraat aangehouden

0

Een alerte buurtbewoner heeft de politie afgelopen nacht op het spoor gezet van een woninginbreker. In de achtertuin van een woning aan de Nieuwe Heilaarstraat werd een verdachte aangehouden. Het gaat om een man zonder vaste woon-of verblijfplaats. (leeftijd nog niet vastgesteld).

De politie kreeg een melding rond 03:50 uur van een man die lawaai hoorde bij een woning in de buurt waarvan de bewoners op vakantie waren. Agenten die ter plaatse kwamen zagen een man via de achterdeur naar buiten rennen. Hij klom snel over een muur waarna hij in de tuin van de buren terecht kwam. Een politieman achterhaalde hem en wist hem aan te houden. Bij verder onderzoek bleek dat een lamp met een sensor en een ruit van de achterdeur was vernield. De woning was doorzocht.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter