Aanleg parkeerplaatsen hoek Hovenierstraat -Burg. Vermeulenstraat

0

De oude oprit in de groenstrook op de hoek Hovenierstraat-Burgemeester Vermeulenstraat gaat weg. De oprit was ooit bedoeld als toegang tot de akkers en is al jaren niet meer in gebruik. Vanwege parkeerdruk staan hier nu dagelijks auto’s. Om dit op te lossen komen er vier nieuwe parkeerplaatsen in de Burgemeester Vermeulenstraat.

Bewoners, Dorpsraad Princenhage en de gemeente zochten samen naar oplossingen. De afgelopen maanden is uitgeprobeerd om half op de stoep te parkeren, maar dit is geen goede oplossing. Daarom komen er nu vier nieuwe parkeerplaatsen langs de Burgemeester Vermeulenstraat. Deze definitieve oplossing voldoet aan de parkeerbehoefte, de veiligheid en het bestemmingsplan.

In plaats van de betonnen tegels op de oude oprit komt er gras. Het stuk van het voetpad dat nu doorloopt vanaf de Burgemeester Vermeulenstraat tot aan de oude oprit wordt verlegd. Het pad loopt dan door tot aan de hoek. Voor een beter overzicht op de kruising komen er verkeersspiegels. Langs de Burgemeester Vermeulenstraat komen de vier nieuwe parkeerplaatsen. Medio september begint de aannemer met de werkzaamheden. Het werk duurt ongeveer één week.

De situatietekening: situatietekening_burg._vermeulenstraat 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter