Motorrijder gewond op de Ettensebaan

0

Zondagmiddag 17 juli is rond kwart voor 5 een motorrijder gewond geraakt op de Ettensebaan. Voor de stoplichten met de kruising van de Princenhagelaan is de motorrijder van achter op een auto gebotst. In deze auto zat een gezin. Door de botsing is de motorrijder ten val gekomen en is de motor twee rijbanen verder tegen een andere auto tot stilstand gekomen. Het ambulance personeel heeft de motorrijder gestabiliseerd en naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeluk veroorzaakte een grote verkeersopstopping doordat veel mensen tegen sluitingstijd van de woonboulevard en Ikea richting de A16 en a58 wilden. Een motoragent heeft tijdelijk de functie van de verkeerslichten overgenomen om de verkeersdrukte op de Ettensebaan snel te doen afnemen.

 

DSC00301 (Medium)  DSC003 (Medium)DSC00309 (Medium) DSC00313 (Medium)DSC00314 (Medium)

 

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter