’t Aogje krijgt een jeugdprins(es), jeugdraad en jeugd hofkapel

1

Terwijl het nog zomer moet worden zijn enkele enthousiaste leden van Stichting C.C. ’t Aogje  druk doende het jeugdcarnaval een flinke boost te gaan geven het komende carnaval.  Op zaterdag 19 november a.s. vindt een grandioze verkiezingsavond plaats. Deze is bedoeld voor alle leerlingen van de groepen 6 t/m 8 van de scholen: Sinte Maerte, De Eerste Rith, de Boomgaard en b.s. Effen en voor de kinderen in deze leeftijd die in ’t Aogje wonen en niet op één van deze scholen zitten.

Maar bij een jeugdprins(es) en jeugdraad hoort natuurlijk ook een Jeugd Hofkapel. CC ’t Aogje is hiervoor opzoek naar muzikanten in de leeftijd van 10 tot 16 jaar. Dus bespeel je al een instrument, kun je noten lezen, kun je al een deuntje blazen en heb je zin om voor en tijdens carnaval de Jeugdprins(es) met gevolg muzikaal te begeleiden? Meld je dan aan.  Je kunt hiervoor een aanmeldingsformulier aanvragen bij de muzikaal leider, Peter Dudok: peterdudok@live.nl. De repetitiedag en tijd is nog niet bekend maar de repetities zullen op basisschool Sinte Maerte plaats vinden.

De werkgroep “Jeugd” van C.C. ’t Aogje hoopt dat er zich heel veel muzikanten op zullen geven. Op die manier kan de jeugdkapel in november flitsend voor de dag komen. Om een pakkende naam voor de kapel te bedenken wordt nog een prijsvraag uitgeschreven.

Meer over het jeugdcarnaval in het wijkblad van 21 juli. 

 

Delen

Over de auteur

1 reactie

Laat een reactie achter