Geert Schrijvers stopt als dirigent van Cecilia

0

Geert Schrijvers stopt als dirigent van Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage. In september begint hij aan zijn laatste seizoen. Cecilia zwaait hem in het voorjaar van 2017 uit met een bijzonder afscheidsconcert.

Geert is sinds 1996 verbonden aan Cecilia. Aanvankelijk als dirigent van het opleidingsorkest en assistent-dirigent. De laatste 11 jaar dirigeert hij het groot orkest van Cecilia. Geert kondigde zijn vertrek zelf aan tijdens de wekelijke repetitie. “Het is tijd om verder te gaan” aldus de gepassioneerde musicus. “Cecilia en ik kennen elkaar al zo lang dat het tijd wordt voor nieuwe uitdagingen. Dat is voor allebei goed.” lichtte hij zijn besluit toe en stond vervolgens kort stil bij de vele mooie projecten die hij met het orkest uitvoerde.

Voorzitter Hubert Janssen dankte Geert Schrijvers nu al voor zijn jarenlange inzet, betrokkenheid en muzikale leiderschap. Cecilia heeft veel aan Geert te danken en zal in 2017 dan ook op gepaste wijze afscheid nemen.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter