Aanleg voetpaden rondom rotonde Mastbosstraat en sanering grond

0

Het aantal voetgangers op de rotonde aan de Mastbosstraat neemt toe. Daarom gaat de gemeente het voetpad rondom de rotonde uitbreiden over de hele rotonde. De rotonde is, in tegenstelling tot de meeste rotondes, niet volledig voorzien van een voetpad. Het werk gebeurt in twee fases, van maandag 4 juli tot en met vrijdag 29 juli, als het weer het toelaat.

Er is bodemverontreiniging op een deel van de Mastbosstraat, vanaf zuidelijke rondweg naar de rotonde Mastbosstraat. De gemeente gaat daar de bodem saneren en het beschadigde asfalt repareren.

Tijdens de werkzaamheden blijven woningen en bedrijven bereikbaar, borden geven de omleiding aan. De eerste fase is de aanleg van de voetpad rotonde aan de zijde Rochussenstraat en Roskam van 4 juli tot en met 18 juli. In de eerste fase is de Rochussenstraat afgesloten. Het deel vanaf de rotonde tot de Verschuurstraat is afgesloten.

De tweede fase is de sanering van de bodem Mastbosstraat van 18 juli tot en met 29 juli. In de tweede fase is de Mastbosstraat afgesloten, het deel vanaf de rotonde tot aan de Graaf Engelbrechtlaan is afgesloten.

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter