37e Avondvierdaagse Princenhage van 7 t/m 10 juni

0

Volgende week gaat de avondvierdaagse in Princenhage weer van start. Ook dit jaar wordt deze georganiseerd in de landelijke “week van de avondvierdaagse”.

Nieuw: inschrijven op de basisscholen!

De afgelopen jaren werd er al vooraf ingeschreven op basisschool De Boomgaard, door de leden van de ouderraad, vanaf dit jaar gaan zowel basisschool De Eerste Rith als basisschool Sinte Maerte dit voorbeeld volgen. Alle leerlingen van deze scholen hebben daarover een informatieflyer mee naar huis gekregen en de scholen zijn inmiddels al druk aan het inschrijven gegaan.

Uiteraard kan er ook nog worden (voor)ingeschreven in gemeenschapshuis De Koe aan de Ambachtenlaan en wel op maandag 6 juni  tussen 18.30 en 20.00 uur in de Rabozaal. Kosten bij voorinschrijving, zowel op de scholen als op maandagavond in De Koe: € 3,00 per persoon. Inschrijving op dinsdag 7 juni, kan ook nog, maar dan betaalt u   € 4,00 per persoon. Iedereen die zich inschrijft en ook vier dagen heeft meegedaan maakt bovendien kans op een prijs bij de verloting op vrijdag, waarbij de hoofdprijs weer een helikoptervlucht is!

Dagkaarten

Heeft u zin of alleen tijd om maar één avond mee te lopen? Ook dat kan: dan betaalt u voor een dagkaart € 2,00. U ontvangt dan wel een versnapering onderweg, maar krijgt geen medaille en kunt niet mee doen met de verloting.

Afstanden

Er kan gekozen worden tussen een afstand van 5 of 10 km per avond. Start en finish zijn iedere avond in De Koe. 5 km start om 18.45 uur, behalve op vrijdag, dan starten we om 19.00 uur. 10 km start iedere avond om 18.30 uur. Uiteraard hebben we ook de route van ca. 3,5 km maar die is speciaal voor de bewoners van de zorgcentra en hun begeleiders.

Veiligheid

Zowel voor ons als organisatoren als voor de politie is het zeer wenselijk dat ook de “meelopende” opa’s, oma’s, vaders, moeders en andere begeleiders zich inschrijven. Wij hebben dan meer inzicht in het totaal aantal lopers, waar we organisatorisch op voorbereid moeten zijn. Denk hierbij vooral ook aan de veiligheid van iedereen. Daar komt bij dat deze “meelopers” vaak onderweg de traktatie aannemen, terwijl daar niet op gerekend is. Conclusie: ingeschreven deelnemers pakken mis bij het uitdelen van de versnaperingen, omdat het op is!

Ook dit jaar hebben we een gratis bewaakte fietsenstalling naast de Koe op het terrein van Koch & van den Heuvel advocaten.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Loes de Vetter, tel. 06-23406686 of kijk op de website http://www.avondvierdaagse-princenhage.nl

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter