Princenhage wint weer NAC Street League!

0

De jongens van het team Princenhage hebben zondag 29 mei voor de tweede keer achter elkaar de NAC Street League gewonnen. Van de 12 deelnemende teams uit diverse wijken uit Breda was Princenhage de sterkste.

Met een kleine voorsprong gingen team Princenhage de finaledag in. De eerste wedstrijd was meteen tegen de nummer 2. Dat er veel op het spel stond was wel te merken, het was een pittige wedstrijd welke door team Princenhage met 3-2 werd gewonnen. Toen ook de tweede wedstrijd werd gewonnen kon het haast niet meer fout gaan. Wellicht was dat de reden van het verlies in de derde wedstrijd. Daarom werd er in de vierde en tevens laatste wedstrijd nogmaals vol tegenaan gegaan en werd deze wedstrijd gewonnen. De eerste plaats was nu definitief voor team Princenhage en kregen alle teamleden een seizoenkaart van NAC voor het komend seizoen.

Ook was er nog een zogeheten Bonus/malus competitie, hiervoor zijn punten te scoren door sportief gedrag en buurtbijdragen voor de wijk. Ook deze competitie is gewonnen door Princenhage maar aangezien zij de hoofdprijs al hadden ging de prijs naar de nummer 2 in deze competitie, dat was team Tuinzigt.

Dit jaar deed Princenhage ook mee met een team in de NAC Ladies Street League. Ondanks dat velen nog nooit eerder hadden gevoetbald hebben de dames een prima prestatie neergezet, ze werden uiteindelijk 3e van de 7 deelnemers. In de Bonus/maluscompetitie zijn de ladies uit Princenhage eerste geworden. Hiervoor worden ze beloond met een clinic beachsoccer bij Breda Beach met aansluitend een heerlijke avondmaaltijd.

De teams uit Princenhage hebben een super goed seizoen doorgemaakt en de wijk Princenhage goed gepromoot. Komend seizoen komt er wederom een NAC Street League competitie. Lijkt het je leuk om mee te doen neem dan een kijkje op www.nacstreetleague.nl of op de facebookpagina’s: NAC Street League team Princenhage en NAC Ladies Street League team Princenhage. Je kunt je op de site van NAC Street League online aanmelden als je in de leeftijdscategorie 12 t/m 16 jaar valt. Hopelijk komen er voldoende aanmeldingen binnen en kunnen we komend seizoen Princenhage weer vertegenwoordigen met meerdere teams.

20160529_154004 (1) (Medium)

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter