Huldiging Groen-Wit

0
Het eerste elftal van Groen-Wit zal op zaterdag 14 mei om 16:30 gehuldigd worden op het bordes van het raadhuis op  de Haaagsemarkt. Het uitreiken van de kampioensschaal aan de aanvoerder van Groen-Wit 1 zal gebeuren door burgemeester Depla.
Groen-Wit is erg trots dat de burgemeester tijd maakt om deze handeling te doen. Hier spreekt mede de waardering uit van datgene wat Groen-Wit de laatste jaren laat zien op gebied van sportiviteit en respect, omgaan met de buurt enz.
Voor het officiële moment is er een informeel samen zijn tussen de burgemeester en spelers van Groen-Wit in de trouwzaal van het raadhuis. Supporters en belangstellende zijn van harte uitgenodigd om 16:30 op de Haagsemarkt. Na enkele korte woordjes zal de kampioensschaal worden overhandigd en kunnen de spelers het verdiende applaus in ontvangst nemen.
Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter