Groen-Wit kampioen

0

Zondagmiddag 3 april is het eerste elftal van Groen-Wit kampioen geworden van de 4e klasse D en komt net als vorig seizoen weer uit in de 3 klasse. In de 4e klasse zijn er nog 5 wedstrijden te spelen dit seizoen maar Groen-Wit is nu al niet meer in te halen.

De kampioenswedstijd tegen VVR uit Rijsbergen begon en eindigde met vuurwerk wat in een groot gedeelte van Princenhage te horen was. In de eerste helft wist Groen-Wit ,2 keer te scoren, 1 maal via een penalty.  De penalty werd gegeven nadat de keeper van VVR een speler van Groen-Wit in de 16 onderuithaalde en kon met rood vertrekken.

Vlak na rust scoorde VVR de 2-1 maar dat weerhield Groen-Wit er niet van om te gaan verdedigen en wist nog 2 keer te scoren. Het laatste woord was aan VVR dat vlak voor tijd nog de 4-2 in schoot. Na het laatste fluitsignaal was het feest voor de spelers en de “luidruchtige” supporters.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter