Afscheid met een lach en een traan van Café Heuvelzicht

1

Op zondag 27 maart hebben de vaste stamgasten en de verenigingen die thuis zijn bij café heuvelzicht afscheid genomen van Hans en Nelly Martens. Hiermee komt na 58 jaar een einde aan café Heuvelzicht in Princenhage. Vanaf half mei zal de zaak verder gaan als Bar/restaurant Walla.

Hans en Nelly zijn bijna 18 jaar de uitbaters van het café geweest en hebben vorig jaar al besloten dat het mooi was geweest. Beide hebben bijna de leeftijd van 69 bereikt en kregen wat gezondheidsproblemen. Tijd om te stoppen en zelf nog te gaan genieten van het leven. Tijdens de druk bezochte afscheidsreceptie werd er gelachen om de mooie momenten en gebeurtenissen die in het café hebben afgespeeld. Bij het nadere van de klok van acht uur kwamen de tranen, het was echt de laatste keer.

DSC09137 DSC09139 DSC09178 DSC09204 DSC09170 DSC09215 DSC09167 DSC09141

 

Delen

Over de auteur

1 reactie

  1. Corrie de Jong op

    Heel mooie en leuke foto,ik ben altijd graag bij jullie in het cafe gekomen.mijn zus Jeannet Valetijn en haar man Walter kwamen al jaren bij jullie en mijn vader Jan de Jong.beter bekend als Jantje de Keizer kwam ook altijd naar jullie toe.hij is inmiddels al 15 jaar geleden overleden.ik ben ook in Princenhage opgegroeid.opa en oma de Jong woonde in de Mastbosstraat due ouse huusjes zijn afgebroken en er staat nu nieuwbouw.maar mijn hart ligt in Princenhage.iik al woon ik in Breda.

Laat een reactie achter