Auto op de kop op Graaf Engelbertlaan

0

Zondagavond 31 januari is een auto over de kop geslagen op de Graaf Engelbertlaan ter hoogte van de kruising met de Mastbosstraat en op de andere rijbaan terecht gekomen.  De oorzaak van het ongeval is nog onbekend en hier gaat de politie verder onderzoek naar doen. De bestuurder en bijrijder zijn door het ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken en hoefden niet naar het ziekenhuis. Door het ongeval is de Graaf Engelbertlaan vanaf de Rijsbergseweg richting centrum afgesloten.

Dit was al het tweede ongeluk op de Graaf Engelbertlaan vandaag. Aan het eind van de middag heeft een auto een lantaarnpaal omver gereden bij de afslag bij de A16. Foto ongeval in de middag is van Perry Roovers.

aaa aaprf-graaf_engelbertlaan_auto_lantaarnpaal002

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter