dorpskwis 28 november met 14 teams

0

Op zaterdag 28 november vindt de 29e editie van de Dorpskwis Princenhage plaats, georganiseerd door Stichting C.C. ‘t Aogje. Maximaal twintig teams uit het verenigingsleven of vriendenclubs strijden vanaf 20.00 uur in gemeenschapshuis de Koe aan de Ambachtenlaan om de eerste prijs van € 250.

De deelnemende teams krijgen om 16.30 uur vier pittige startopdrachten die met behulp van de hele vereniging opgelost mogen worden. Deze moeten vóór 19.30 uur ingeleverd zijn en bepalen het aantal punten waarmee aan de voorrondes wordt begonnen. Na de voorrondes blijven tien teams over die aan de halve finale beginnen.
Vijf specialisten strijden verder
In de halve finale komen vijf specialisten van elk team aan bod die in verschillende categorieën de strijd met elkaar aan gaan. De categorieën zijn: Princenhage en omgeving, Sport, Cultuur, Algemene ontwikkeling en Actualiteit. Na de halve finale blijven uiteindelijk de acht beste teams over, die aan de finale mogen beginnen. De specialisten van elk team worden wederom op het podium geroepen om nogmaals de degens met elkaar te kruisen. In de finale start iedereen met een aantal punten dat bepaald wordt door de klassering in de halve finale.

Nog plaatsen vrij
Er zijn op dit moment nog plaatsen vrij. Mocht u alsnog willen deelnemen met een team, wacht niet te lang en stuur een e-mail naar dorpskwis@cctaogje.nl. Kijk voor inspiratie ook eens op www.cctaogje.nl of https://www.facebook.com/tAogje.

Presentatie
De avond wordt gepresenteerd door Maarten van de Rijt en hij wordt hierin bijgestaan door een deskundige jury. Inwoners van ´t Aogje worden uitgenodigd om deze spannende avond in de Koe bij te wonen.
De deelnemers aan de Dorpskwis 2015:
V.C. ’t Aogje                                                                                    De Paren-club
C.V. Bende Benukt                                                                        C.V. De Schutters
Dreef op dreef                                                                                C.V. Simpel
RKSV Groen Wit                                                                             KV Sowieso ‘Opeloos
Jongeren Koor Princenhage                                                       C.C. Stiekum Tôg
B-Magikk                                                                                           S.T-ers
Scouting Sint Martinus                                                                 C.V. De Zuilenschuivers

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter