Repaircafe Dobbelsteen zaterdag 28 november

0

Zaterdag 28 november is er van 12.00-16.00u weer Repair Café in de Dobbelsteen. Iedereen is welkom om met hulp van vakkundige vrijwilligers kapotte spullen te laten  repareren. Adres: Doelen 36 (Princenhage).
De naaimachinereparateur komt op afspraak via RCDobbelsteen@gmail.com . Verder kan men terecht voor reparaties aan textiel, elektrische apparaten, verlichting, speelgoed, serviesgoed, sieraden van edelmetaal, fietsen, computers, tablets, smartphones en andere dingen die door de deur passen. Parkeren: gratis.

“Twee van onze vrijwilligers zijn handig met computers, tablets en smartphones, dus… kom ze maar brengen. Hoe minder er hoeft te worden weggegooid, hoe beter!” aldus Repair Café Dobbelsteen. In dit gebouw met een gemoedelijke dorpssfeer repareert een edelsmid gouden en zilveren sieraden. “Vaak komen bezoekers ook met horloges, maar dat is echt een vak apart”, zegt een woordvoerder. En we hebben helaas geen horlogemaker. Ook komen mensen soms met bijouterieën van allerlei materiaal behalve edelmetaal en ook dat valt buiten de service. Maar… misschien weet een van onze allrounders er wel raad mee. We doen hoe dan ook ons best!”

Sinds kort heeft Repair Café Dobbelsteen een sponsor, die broodjes, croissants en krentenbollen uitdeelt aan de hardwerkende vrijwilligers. En bezoekers kunnen  voor een zacht prijsje ook een broodje kopen.  Hiermee steunt u tevens het Repair Café.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter