Breaking: poging tot annexatie Aogse Markt

0

Het zat er al een tijdje aan te komen en begrijpelijk is het ook: Monsieur le Baron van ‘t Ginneken heeft een poging (laten?) doen om de Haagsemarkt te annexeren. Begrijpelijk, omdat de ongekende sfeer die hier op de Haagsemarkt heerst ook gewenst, zelfs begeerd wordt door monsieur le Baron.
Hij is hier al enkele keren in cognito geweest om te kijken wat het succes is van een bruisende Haagsemarkt. Daarbij heeft hij rond 11-11 getracht de Haagsemarkt te annexeren met een aantal van zijn Ginnekse vrinden.
De voorzitter van C. C. ‘t Aogje heeft de club echter vriendelijk doch dringend verzocht op de Ginnekse Markt hetzelfde te gaan proberen, maar verdere annexatiepogingen te staken. Het bordje op de Haagsemarkt hangt er nog als stille getuige van een mislukte poging.
Overigens blijven de vriendschapsbanden onverminderd voortduren tussen het Ginneken en Princenhage.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter