CD Presentatie The Party Captains en Sjansjee

0

Carnaval 2016 is al begin februari dus komen alle artiesten voor de kerst al met hun carnavalslied 2016 uit. Op zaterdag 12 december vindt daarom de Polonaise Party plaats in gemeenschapshuis De Koe. Tijdens de Polonaise Party zullen de officiële CD presentaties zijn van de The Party Captains en Sjansjee maar ook de andere artiesten laten hun carnavalsnummer 2016 ten gehore brengen.

Er zijn deze avond optredens van:

The Party Captains hadden met carnaval 2015 het nummer “van top tot teen” en zongen in 2014 het nieuwe “Baronie TV-lied”. Met hun carnavalsnummer 2016 gaan ze vast weer goed scoren.

Met Sjansjee is het altijd feest. Ze brachten al vele nummers uit zoals “Ik ben mijn worssie kwijt”, “Marjoretteles” en “Daar komt weer een pilsje aan”. Ook hun nieuwe single zal er een oer-Hollands feestnummer worden waarom gedanst en gezongen kan worden.

Albert van Benthem bekent als zanger Fonske van de KPN TV Commercial ”nie prate en nie zinge nie”. Bracht bekende hits als: ”Viva Casanova”, ”Viva Vogeltje” en ”De Hoedjesdans”.

Tim Schalkx is bekend van de hits ”Bubbelbad”, ”1,2 Hoppakee”, ”Leve de Apres-ski” en ”Laila”.

Duo Knotsgek is het feest duo uit Tilburg. Scoorde met hun feesthit ”Die Alpenknotsen” een echte kraker! Daarnaast maakten zij hits als ”We gaan er tegenaan”, ”Zij is te mooi” & ”Op de lange latten”.

Johnny Purple scoorde met carnaval 2015 een fantastische carnavals hit met ”een Porseleinen Pony”. Daarnaast is hij een ware feestact met hits als ”Een geit in het Café”, ”Blozen van mijn Lederhose” & ”Op m’n gemak in m’n nieuwe huispak”

Wil je dus goed voorbereid zijn op carnaval 2016 dan mag je deze avond niet missen. Kaarten zijn te reserveren via info@sgap.nl en kosten slechts € 5,-. De aanvang van de polonaise party is 12 december om 20.30 uur, zaal open om 20.00 uur.

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter