Wie wint het Mottomot?

0

Na de receptie van onze nieuwe prins carnaval op zaterdag 7 november start om 22.15 uur het MOTTOMOT in de Vlaamse schuur van de Koe. Het Mottomot is de verkiezing van het carnavalslied van ’t Aogje. Wie mag zich de winnaar gaan noemen van het carnavalslied van ’t Aogje 2016 onder het motto: Zoiets ziede zelde?

Hierover gaat een deskundige jury zich buigen: Cees Hoosemans, Will Hense en Hein van Gastel. Zij gaan de vijf deelnemende acts beoordelen:
Aogse Bluf met zanger Ronald Huismans – De Biermagneten met zanggroep de Vogeltjes – De Biermagneten met Frido Schrauwen en Toin Hanegraaf – De Bielopers met Erik Koopmans en Erik Kuijpers en de Bielopers met Wolfgang van de Goorberg en Peter Dudok.

Naast de jury heeft ook het publiek een stem in het oordeel. Alle Princenhaagse verenigingen mogen een stem uitbrengen.
Wie oh wie wint er dit jaar? Komt het allen bekijken.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter