Halloweendisco S.K.I.P. kom meegriezelen

0

Op zaterdag 31 oktober 2015 gaat S.K.I.P. het jaar weer afsluiten met de Halloween disco party in gemeenschapshuis de Koe. Het belooft een discoavond te gaan worden, die ze helemaal gaan aankleden in de sfeer van Halloween. Kom dus in je leukste en griezeligste pak en wie weet win jij de verkiezing!

Om het jullie zo goed mogelijk naar de zin te maken, heeft SKIP het programma opgesplitst in twee delen. Het eerste deel van de avond, van 18.45 tot 20.15 uur, is voor de groepen 1 tot en met 4. Het tweede deel, van 20.30 tot 22.30 uur, vieren we met de kinderen van groep 5 t/m 8. Je ouders kunnen voor aanvang, bij de deur, wat consumptiebonnen voor je kopen. Zo hoef je niet onnodig met geld rond te lopen.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter