Prinsjeshof Princenhage zilveren supporter

0

Vandaag 24 oktober waren we op de locatie Liesboslaan 8 waar op 11 november Kinderdagverblijf & BSO Prinsjeshof Princenhage geopend wordt. We werden ontvangen door eigenaresse Karen Oostwouder en haar man Edo. We kregen een uitgebreide rondleiding door het gebouw. In alle ruimtes werd nog hard gewerkt maar de muren waren al geschilderd in allerlei vrolijke kleuren. Ook mochten we een kijkje nemen in de achtertuin waar een prachtige, kindvriendelijke tuin is aangelegd. “Aanstaande woensdag gaan we inrichten en het gaat heel mooi worden. Iedereen is uitgenodigd om 11 november een kijkje te komen nemen vanaf 11:00 uur. Om 18:00 uur is de officiële opening door de 18e Prins van ‘t Aogje”: aldus Karen.

Het wijkblad wenst Prinsjeshof Princenhage veel succes met de laatste loodjes en bedankt voor het supporter worden van het Wijkblad Princenhage.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter