Doe mee met de theather DOE dagen in de Koe in de herfstvakantie

0

Het SGAP organiseert in samenwerking met de Vlinderfabriek weer 3 Theater DoeDagen in de toneelzaal van de Koe tijdens de herfstvakantie.
De Theater DoeDagen vinden plaats op donderdag 29 en vrijdag 30 oktober; speciaal voor kinderen die van toneelspelen houden en in een echte voorstelling willen spelen. Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel!

De inhoud en opbouw van de Theater DoeDag sluit aan bij de verschillende leeftijdsgroepen. Alle deelnemers krijgen een workshop voor echte acteurs en actrices en gaan daarna aan de slag met het oefenen van de scènes uit de zelf bedachte voorstelling.
Voor kinderen uit groep 1, 2 & 3 is de Theater DoeDag op donderdag 29 oktober van 10.00 – 12.00 uur. Om 11.30 uur zijn alle ouders welkom om te komen kijken hoe de deelnemende kinderen meespelen in de voorstelling ‘de Droommachine’.
Wat zou je dromen als er een machine was die je dromen echt ‘echt’ zou kunnen maken?
Meedoen kost € 5,00.

Iedereen uit groep 3, 4 & 5 is op donderdag 29 oktober van 13.00 – 16.30 uur welkom. Deze acteurs en actrices spelen om 16.00 uur de die middag gemaakte voorstelling ‘De droom die niet wakker wilde worden’. Hoe dat precies gaat aflopen weten we nu natuurlijk nog niet….maar kom gerust kijken…… Meedoen kost € 10,00.

Vrijdagmiddag 24 oktober is de toneelzaal van de Koe gereserveerd voor avontuurlijke en getalenteerde jongens en meisjes uit groep 6, 7 & 8. Zij verzinnen, schrijven en spelen zelf de voorstelling ‘de Nachtmerrie’. Er  wordt gewerkt van 13.00 – 16.30 uur, om 16.00 uur mag het publiek naar het eindresultaat komen kijken.
Meedoen kost € 10,00.

De workshops en regie van de voorstellingen zijn in handen van Sylke van de Calseijde en Claudette Efrosina van de Vlinderfabriek.
Opgeven voor deelname kan via info@sgap.nl of  info@vlinderfabriek.nl
Onder vermelding van voor en achternaam van het deelnemende kind, school & groep en  het mobiele nummer van een van de ouders.
Betalen kan op de Theater DoeDag aan de kassa van de Koe.
Na aanmelden ontvangen de ouders een bevestigingsmail.
Kijk voor meer informatie over de Vlinderfabriek op www.vlinderfabriek.nl

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter