Harde klap op Ettensebaan

0

Vlak voor de stoplichten op de kruising Ettensebaan – Princenhagelaan is 4 september omstreeks 21:10 uur een auto achter op een andere auto gereden. Er kwamen 4 ambulances ter plaatse om de gewonden in beide auto’s te behandelen. De meeste inzittenden hadden last van nekklachten. In de auto die achterop de andere auto reed zaten 2 mannen en de auto kwam in de berm tegen een boom bij IKEA tot stilstand. De auto die van achter werd aangereden is door de klap gaan tollen en over de tussenberm aan de andere kant van de Ettensebaan terecht gekomen. In deze auto zaten een man en een vrouw. De politie heeft de Ettensebaan voor sporenonderzoek en bergingswerkzaamheden ter hoogte van het pompstation richting de snelweg afgesloten.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter