Help, Zuilenschuivers zoeken bouwlocatie

0

Met de zomervakantie in het vooruitzicht is dit voor veel lezers misschien een vreemde oproep maar voor een carnavalsvereniging zoals De Zuilenschuivers staat het hele jaar in het teken van het mooie feest in februari. Maar deze vereniging maakt zich grote zorgen. Wij zijn al enige tijd op zoek naar een nieuwe bouwlocatie. Jarenlang waren wij te gast aan de Liesbosstraat, maar na de verhuizing van Thea van Dort kunnen wij daar niet meer terecht.

U kent De Zuilenschuivers toch zeker wel? Die leuke club jonge mensen met blauw-gele kieltjes en polo’s. Al 35 jaar present in de Aogse en Kielegatse optocht en trouw deelnemer aan de Weilandgames en Dorpskwis.

En dus op zoek naar een nieuwe bouwlocatie. Niet voor het bouwen van een hele grote wagen zoals C.V. Simpel dat al jaren doet, maar gewoon om een bescheiden wagentje te bouwen zoals u van ons gewend bent. Afgelopen jaar was dat een naaimachine, maar misschien herinnert u zich ook nog wel onze brandweerwagen of onze piano met dansende paarden.

Wat zoeken wij dan precies? Een locatie waar wij kunnen bouwen aan ons wagentje, van zo’n 25-30 m2. Het is erg handig als er elektriciteit aanwezig is en het liefst blijven wij in Princenhage of in de buurt van Princenhage.

Wat krijgt u ervoor terug? Graag lichten we dit persoonlijk toe maar uiteraard een hoop gezelligheid! Weet u voor ons een nieuwe bouwlocatie? Mail dan naar info@dezuilenschuivers.nl of bel naar Kim van Beek: 06-30339446.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter