PZVE organiseert bijeenkomst over nalatenschap en erfenis

0

Op donderdag 11 juni om 10:00 uur organiseert PZVE (Princenhage Zorgt Voor Elkaar) een informatiebijeenkomst over nalatenschap en erfenis in gemeenschapshuis De Koe, Ambachtenlaan 1.

Mogelijk heeft u er al wel eens bij stilgestaan dat met het ouder worden er ook regelingen getroffen moeten worden om uw bedoelingen/wensen van de nalatenschap/erfenis vastgelegd moeten worden. Maar u weet niet goed hoe u dit moet regelen? Daarom heeft PZVE, Notaris Dicou gevraagd om in deze toch wat lastige materie duidelijkheid te verschaffen, zodat problemen in de toekomst vermeden worden en u de wetenschap hebt dat u de zaken naar uw wil en belang zijn geregeld. Het is goed om juist in een vroeg stadium stil te staan bij het regelen van uw wil en daarmee narigheid en onduidelijkheden bij uw kinderen of verwanten te voorkomen, ook als u zelf niet meer bij machte bent om het te regelen.

Iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp, is op donderdag 11 juni om 10:00 uur welkom in de Koe.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter