De Gezonde Tafel vandaag voor het laatst open

0

Negen en een half jaar was de groentezaak van Marc Eestermans (51) een vertrouwd beeld op de Haagsemarkt. De beslissing om eind dit jaar te stoppen was al gevallen, maar de sluiting is vervroegd omdat Marc een operatie aan zijn knie moet ondergaan. De zaak die Marc in de Burcht (IJpelaar) heeft wordt gerund door zoons, Maarten en Marijn, waar Marc zich na zijn herstel volledig voor inzet.

De onderhandelingen om het pand voor de branche te behouden zijn in volle gang, maar Marc kan daar nog geen uitsluitsel over geven. “Het doet wel zeer om na al die jaren afscheid te nemen. Ook veel klanten zijn geëmotioneerd dat ik stop. Langs deze weg bedank ik iedereen voor het in mij gestelde vertrouwen”.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter