Kober en RoParun organiseren mini- RoParun op Eerste Rith

0

Op donderdag 21 mei wordt om 16.00 uur op en rondom het schoolplein van Kober kindcentrum “De Eerste Rith” aan de Hovenierstraat 54 in Princenhage Breda voor de tweede keer een Mini Roparun gehouden. Alle kinderen van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang Kober Kinderopvang kunnen hieraan deelnemen. Supporters zijn natuurlijk van harte welkom! De opbrengst is voor de volle 100% bestemd voor de Stichting Roparun. Voor het kind met het hoogste sponsorbedrag is er een leuke verrassing!

ROPARUN team 136 ‘Daar Lopen We Voor’ organiseert deze activiteit samen met Kober Kinderopvang om geld in te zamelen voor ROPARUN, een estafetteloop van ca. 520 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij een sportieve prestatie geleverd wordt, om op die manier iets te kunnen doen voor mensen met kanker. Alle betrokken partijen werken belangeloos mee aan dit fantastische initiatief, dus kom ook en ondersteun door uw donatie of deelname het goede doel!
Meer informatie via: http://www.daarlopenwevoor.nl

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter