Inschrijving 10 van ‘t Aogje weer geopend

0

Vorig jaar vierde de Tien van ’t Aogje haar 10-jarig jubileum met zo’n 1000 deelnemers, verdeeld over de 5km prestatieloop, wheelers, 10km wedstrijd, 10km prestatieloop en de familieloop.

De inschrijving voor de editie van 2015 is inmiddels mogelijk. De loop is dit jaar op zondag 20 september, 2 weken voor de Singelloop in Breda. Veel deelnemers zien “de Tien” dan ook als goede training voor de Singelloop. De verwachting is dat er weer veel deelnemers uit Breda en weide omgeving zullen zijn, maar er komen ook steeds meer deelnemers elders uit Nederland en België.

Waarschijnlijk vanwege het snelle parcours en de gezellige sfeer op en rond de Haagsemarkt in Princenhage. Alles wordt duurder, behalve het inschrijfgeld voor de Tien van ’t Aogje, deze bedraagt slechts €5,00 en voor de familieloop €2,00. Inschrijven kan via de website: http://www.detienvantaogje.nl en kan tot dinsdag 1 september. Op de dag zelf kan ook nog ingeschreven worden, tot een half uur voor de wedstrijden. Dan bedraagt het inschrijfgeld echter € 8,00.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter