Start uitvoering groot onderhoud wethouder van Haperenstraat

0

De gemeente gaat op dinsdag 7 april starten met het groot onderhoud aan het asfalt in de Wethouder Van Haperenstraat. De werkzaamheden duren ongeveer tot eind mei en worden uitgevoerd door Schapers en Zoon BV uit Raamsdonkveer.

De werkzaamheden worden in vier fasen uitgevoerd. Per fase wordt een gedeelte van de straat afgesloten. De fasering ziet er als volgt uit:
Fase 1: Heilaarstraat tot inrit Bakker Wim (week 15, 16 en 17)
Fase 2: Inrit Bakker Wim tot aan de kruising met Adriaan Klaassenstraat (week 17, 18 en 19)
Fase 3: Adriaan Klaassenstraat tot de Bocht (week 19, 20 en 21)
Fase 4: vanaf de Bocht tot aan de Zuilenstraat (week 21 en 22)

Tijdens de werkzaamheden zijn delen van de Wethouder van Haperenstraat niet bereikbaar. De gemeente heeft de hulpdiensten hiervan op de hoogte gesteld. Voor informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer M. Maliepaard van de Gemeente Breda, telefoon( 06) 52813769 of e-mail: m.maliepaard@breda.nl.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter