Frans Beekers krijgt verdienster

0

Voorafgaand aan de Aogse Avond kreeg Frans Beekers de verdienster uitgereikt uit handen van voorzitter Maarten van de Rijt van stichting C.C. ‘t Aogje. Deze prijs is voor mensen / verenigingen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk maken / hebben gemaakt voor Princenhage. In het geval van Frans Beekers geldt: “heeft gemaakt… en nog steeds”. Frans is al 52 jaar lid van het Oranjecomité Princenhage, heeft 5 jaar in de raad van Elf gezeten, maar is misschien nog het bekendst als Sinterklaas van Princenhage”.
Frans Beekers gaf in zijn toespraak aan trots te zijn op de prijs, maar plaatste dit meteen in perspectief: “Ik moest er over nadenken of ik deze prijs zou aannemen. Natuurlijk ben ik er trots op, maar ik realiseer me dat er zóveel vrijwilligers zijn in Princenhage, bij het SGAP, de CC, bij de voetbalclub, het OCP, de sportverenigingen ….. teveel om op te noemen. Al deze mensen werken hard voor hun vereniging en Princenhage”.
Frans gaf daarom aan deze prijs te aanvaarden, maar hem op te willen dragen aan ALLE vrijwilligers in Princenhage.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter