Nieuwsjaarsconcert en Nieuwjaarsreceptie

0

De Dorpsraad Princenhage, Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage en De Stichting GemeenschapsAccommodaties Princenhage nodigen de inwoners van Princenhage uit voor HET NIEUWJAARSCONCERT EN DE NIEUWJAARSRECEPTIE op zondag 4 januari 2015, vanaf 11.30 uur in Sociaal-cultureel centrum De Koe.

Entree: Gratis

In de Rabozaal zullen eerst het Opstap- en Opleidingsorkest een optreden verzorgen, waarna omstreeks 13.00 uur het Nieuwjaarsconcert van het Groot Orkest volgt. Na afloop zullen de voorzitters van de uitnodigende organisaties met u proosten op het nieuwe jaar. Omstreeks 14.30 uur is iedereen uitgenodigd in de Vlaamse Schuur van de Koe. Hier zal een combo zorgen voor de muzikale omlijsting.

U bent allen van harte welkom.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter