SKIP is terug met Back2School-activiteit op 6 september

0

Op zondagmiddag 6 september houdt SKIP haar Back2School activiteit voor de jeugd van Princenhage. “YES! Wij hebben (voorlopig) goed nieuws!”, opent de organisatie enthousiast hun aankondiging. “Na alle corona perikelen van de afgelopen tijd lijkt het dan ein-de-lijk zo ver: S.K.I.P. kan weer, met de nodige maatregelen, op een veilige manier activiteiten organiseren! Onwijs fijn! Wij zijn, net als jullie waarschijnlijk, wel toe aan een middagje klimmen, klauteren, springen en spelen. Op zondagmiddag 6 september verwelkomen we jullie hiervoor graag op de Back2School activiteit. Want ja helaas… de zomervakantie is bijna voorbij, maar laten we met zijn allen het nieuwe jaar goed beginnen!”

Door de coronavirussituatie vraagt SKIP het volgende:

Vanwege COVID-19 moeten SKIP een aantal maatregelen treffen, hiervoor vragen zij jullie begrip. Uiteraard doen zij hun uiterste best om de activiteit hier niet onder te laten leiden.

Vooraf inschrijven
Om voor een goede doorstroom te zorgen bij de start van de activiteit, is het dit jaar helaas niet mogelijk om aan de deur in te schrijven. SKIP vraagt u daarom om de kinderen vooraf op te geven voor de Back2School activiteit via www.skipprincenhage.nl/activiteiten. VOL = VOL.

Tijden
De haal- en brengtijden splitst SKIP voor deze gelegenheid op in onder- en bovenbouw.
Groep 1 t/m 4: 13:00u brengen, 15:30u halen.
Groep 5 t/m 8: 13:30u brengen, 16:00u halen.
Gevraagd wordt om je echt aan deze tijden te houden.

Gezondheidsklachten?
Om de gezondheid van al onze bezoekers te waarborgen, vragen SKIP iedere bezoeker met klem om een constatering van corona na afloop van de activiteit, te melden bij het bestuur. SKIP kan dan de overige bezoekers attenderen. Anonimiteit hierbij gegarandeerd.
Heeft uw kind vooraf al gezondheidsklachten? Denk hierbij aan verkoudheid, hoesten en/of koorts. Dan kan SKIP hem/haar helaas niet toelaten tot de activiteit.

Op de hoogte blijven?
Neem eens een kijkje op de vernieuwde website www.skipprincenhage.nl of like de pagina op facebook: SKIP Princenhage. Nog vragen en/of opmerkingen over de Back2School activiteit? Stuur dan een mailtje naar info@skipprincenhage.nl.

Maatregelen rondom COVID-19 houdt SKIP nauwlettend in de gaten. Mocht de activiteit niet door kunnen gaan vanwege nieuwe ontwikkelingen, dan brengen zij hier iedereen hiervan op de hoogte.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter