Koningsdag in Princenhage afgelast

0

Donderdag 19 maart heeft zowel het Oranjecomité Princenhage (OCP) als ook Stichting Evenementen Princenhage (SEP) besloten om de activiteiten voor Koningsdag in verband met het coronavirus af te lasten. De organisaties zijn beide van mening dat een evenement op 27 april met zo veel mensen niet wenselijk is. Ook de geplande oranjedisco voor de kinderen op 24 april gaat niet door.

Zowel het OCP als SEP wil haar vrijwilligers bedanken voor hun voorbereiding op deze dag. Dit geldt uiteraard ook voor de verschillende sponsoren die zich al hadden verbonden aan het evenement. We hopen in de eerste plaats dat u allemaal gezond blijft en kijken uit naar een mooie en gezonde Koningsdag in 2021

Oranjecomité Princenhage
Stichting Evenementen Princenhage

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter