[video] De Friettent weer open. Bekijk en lees hoe je kan bestellen.

0

Het Wijkblad Princenhage sprak vanmiddag met de eigenaren van de verschillende horecazaken aan de Haagsemarkt Ben Sprenkels en Will Hense. Hoe gaat het met de heren nu de horeca grotendeels gesloten dient te blijven vanwege de coronavirusmaatregelen. Wat betekent dat voor het personeel. En hoe kunnen inwoners uit Princenhage een afhaal- of bezorgbestelling doen bij De Friettent. Bekijk het interview onderaan in de video.

Ben Sprenkels mede-eigenaar van De Friettent legt in de video op Princenhage Helpt uit hoe u kan bestellen nu deze weer open is voor afhalen en bezorgen. Vanaf 15.00u kunt u telefonisch een bestelling doorgeven voor afhalen tussen 16.30u en 20.00u. De openingsdagen blijven hetzelfde, van dinsdag tot en met zondag. Uiteraard mag u ook naar De Friettent komen om een bestelling te doen. Eveneens is er de mogelijkheid via de Uber-Eats app een bezorgbestelling door te geven.

Op verzoek staat het kommetje soep van Don Qui-John nu ook op de menukaart van De Friettent.

***

Heb jij suggesties waar we morgen of een andere dag langs kunnen gaan? Dat mag een initiatief, ondernemer of iets anders zijn. Ga naar Princenhage Helpt van het Wijkblad Princenhage en stuur Roeland Roovers daar een privébericht: https://www.facebook.com/groups/princenhage.helpt/

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter