Problemen door het coronavirus? PRINCENHAGE HELPT

0

Het Wijkblad Princenhage heeft de facebookgroep PRINCENHAGE HELPT aangemaakt. Dit is de plaats waar u uw hulp kunt aanbieden aan mensen in onze wijk die problemen ondervinden door alle beperkingen in verband met het Coronavirus.

Heeft u zelf hulp nodig? Plaats dan uw hulpvraag en we hopen zo een mooie match voor u te vinden. Alleen hulp? Nee. U mag bijvoorbeeld ook een oproep doen dat mensen u mogen bellen voor een gezellig praatje. Heeft u een ander idee of wens, laat het weten in de facebookgroep.

Princenhage helpt elkaar!

https://www.facebook.com/groups/princenhage.helpt/

Het modereren van de facebookgroep gebeurt door Corné Wijnings penningmeester van het Weekblad Princenhage en Roeland Roovers in het dagelijks leven journalist bij HLN.be van DPG Media.

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter