Sinterklaas komt naar Princenhage

0

Aanstaande zondag, 24 november, komt Sinterklaas weer naar Princenhage. Op de facebookpagina van Sint in Princenhage is al te zien dat er een piet en roetveegpiet op verkenning zijn in ons dorp. Ongeveer 10% van de pieten die met de Sint meekomen zal een roetveegpiet zijn. Zondag begint het marktprogramma om 12.30 uur en zal Sinterklaas rond 13.00 uur arriveren. Om 14.00 uur start de Sinterklaasmiddag in de grote zaal van De Koe voor de kinderen en de ouders kunnen terecht bij de oudercrèche in de Vlaamse Schuur.

Verkenningspieten in Princenhage gesignaleerd!

De Sint is weer in het land en meteen zijn er pieten gesignaleerd in ons eigen Princenhage. Waarschijnlijk waren ze op verkenning voor de intocht van aanstaande zondag 24 november. Om 12:30 begint het markt-programma waarbij we om 13:00 Sinterklaas verwachten met meer dan 60 pieten! Komt dat zien…

Geplaatst door Sint Nicolaas Comité Princenhage op Zondag 17 november 2019

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter