Steekpartij Ettensebaan

1

Zondagmiddag 14 juli iets na half 3, heeft op de Ettensebaan onder de viaducten van de A16 een steekpartij plaats gevonden. Wat de aanleiding van de steekpartij is niet bekend. Zowel het slachtoffer (deze reed in een auto met Engels kenteken) als de dader reden over de Ettensebaan richting Breda. Onder het viaduct is er op de busbaan gestopt en ging het mis. Er zou eerste gevochten zijn waarna het slachtoffer met meerdere steekwonden achterbleef.

Voor het slachtoffer kwamen 2 ambulances en een traumahelikopter naar de Ettensebaan. De trauma-arts is in de ambulance mee naar het ziekenhuis gegaan. Kort na het steekincident heeft de politie op de kruising Ettensebaan – Tuinzigtlaan een auto klemgereden en de bestuurder gearresteerd. Het zou mogelijk gaan om de dader.

De politie heeft de Ettensebaan afgezet voor sporenonderzoek. Al het verkeer komende van de A16 en A58 wordt de Rith opgestuurd wat tot grote drukte in het buitengebied zorgde.

Delen

Over de auteur

1 reactie

  1. TJonge jonge……wat een idioten lopen er rond. Zwaarder straffen zou dé optie kunnen zijn.
    (Vergeet het woordje “kunnen”)

Laat een reactie achter