Ongeval kruising Ettensebaan – Zuilenstraat

1

Binnen een uur heeft een tweede ongeval plaatsgevonden op de Ettensebaan. Dit keer op de kruising met de Zuilenstraat. Rond half 5 is daar een ongeluk gebeurd op de busbaan waar bij een personenauto en een bus betrokken waren. Er zijn geen gewonden gevallen onder de bestuurders of inzittenden van bus.

De bestuurder van de auto wilde afslaan richting de Zuilenstraat en heeft daarbij de bus over het hoofd gezien. De schade aan de auto is groot en moet door een berger worden opgehaald.

Delen

Over de auteur

1 reactie

  1. Karlien Klijn op

    Dit is helaas al vaker gebeurd. Er wordt veel van de bestuurders gevraagd op dit kruispunt. Ik neem zelf deze afslag elke dag en je moet op het verkeer achter je letten, op het fietspad verkeer van twee kanten, op het verkeer dat uit de parallelweg kan komen, uit de zuilenstraat en dan ook nog de busbaan, en dat alles in luttele secondes. Bijna niet te doen. Dit kruispunt verdient zeker meer aandacht van de gemeente.

Laat een reactie achter