Wethouder Greetje Bos geeft startsein Opruimdag Princenhage

0

Om klokslag 10 uur zijn diverse groepen, waaronder veel ouders met kinderen de wijk ingetrokken om Princenhage vandaag schoner te maken. Het startsein werd gegeven door Wethouder Greetje Bos. Ze ondersteunt van harte het initiatief van Cato van de Vijver en hoopt dat meer kinderen zulke acties gaan opzetten. Cato zelf was ook blij met de opkomst, ze heeft hard gewerkt om de dit voor elkaar te krijgen en zelfs haar opa en oma uit Zeeuws-Vlaanderen zo ver gekregen dat ze vandaag in Princenhage meehelpen.

Voor degene die de start hebben gemist en toch willen helpen vandaag 15 september, tot 15.00 uur staat er een tent op de Haagsemarkt waar u vuilniszakken, handschoenen en een knijper kunt ophalen.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter