Carnaval op de Eerste Rith

0

De voorpret begint meestal thuis, voor de één wat meer dan voor de ander. Maar vanochtend kwamen bijna alle kinderen feestelijk en carnavalesk aangekleed naar school. En ondanks dat de storm van de dag ervoor is gaan liggen, vliegt het dak er alsnog bijna vanaf op Basisschool De Eerste Rith.

In de ochtend wordt bekend gemaakt wie er allemaal in de Rithse Jeugdraad zitten en vol trots neemt Prins Jimmy  de sleutel van de school van meneer Eric in ontvangst. Vandaag is hij de baas. Er wordt flink gefeest en gehost en in polonaise gelopen door de school en op het schoolplein. In de middag kan het niet meer stuk want het zonnetje schijnt en de ouders en leerlingen van de Rithse Blaaskapel laten flink van zich horen. De leerkrachten doen de pinguindans op het podium en zelfs op het dak van de school staan ze te dansen. Al hossend gaat het hele gezelschap de middag in. Als het aan De Eerste Rith ligt is de toon gezet voor carnaval 2017, maar of iedereen zo goed feesten kan.. ‘Da witte dikkels nie!

 

    

        

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter