Wegwerkzaamheden Ettensebaan van 1 maart tot 25 mei

1

Van 1 maart tot 25 mei is er groot onderhoud aan de Ettensebaan tussen de kruising Westerparklaan en Kruisweide. De werkzaamheden worden per rijrichting uitgevoerd. Bij werkzaamheden aan de ene baan is doorgaand verkeer mogelijk van en naar A 16 – Centrum via de andere baan. De afslagen Heilaarstraat en IABC zijn gedurende de gehele periode gesloten. Verkeer wordt omgeleid.

De werkzaamheden aan de Ettensebaan bestaan uit: het verwijderen van het bestaande asfalt, daar waar nodig verwijderen en herstel van de fundering, opnieuw aanbrengen van asfalt en het aanbrengen markeringen.

Bij werkzaamheden aan de ene baan van de Ettensebaan is doorgaand verkeer mogelijk van en naar A 16 – Centrum via de andere baan. De afslagen Heilaarstraat en IABC zijn gedurende de gehele periode gesloten. Verkeer wordt omgeleid. Verkeer op de A 16 met bestemming Woonboulevard wordt zoveel mogelijk omgeleid via de A16 – afslag Prinsenbeek. Kruisweide, de grote afslag bij de IKEA, blijft normaal open. Fietsers kunnen normaal doorrijden.

Lijndienst bussen blijven normaal doorrijden. De bushalte aan de Ettensebaan richting Centrum komt op een bepaald moment tijdelijk te vervallen. Er komt een tijdelijke halte in de middenberm.

De gemeente en de aannemer erkennen dat het werk hinder geeft. Uiteraard proberen zij deze hinder te beperken. Heeft u een suggestie om de overlast te beperken of een vraag. Neem dan contact op met de gemeente 14 076.

Delen

Over de auteur

1 reactie

Laat een reactie achter