Verdienster voor team Bachman

1

Traditioneel wordt op vrijdagavond van de Aogse Avonden de verdienster uitgereikt aan mensen die een bijzondere plaats in de gemeenschap van Princenhage innemen of ingenomen hebben. Dit jaar werd de verdienster uitgereikt aan Jan en Lisette Bachman, Ab van Olphen en hun veelal jarenlange trouwe medewerkers.
Charles van de Kerkvoorde, voorzitter van CC ’t Aogje, las het rapport voor waarin de motivatie werd gegeven:
“Bachman is decennialang niet alleen een begrip in Princenhage, maar ook in de wijde omgeving. Ze hadden er alles en vroeg men naar iets dat zij onverhoopt niet hadden, dan was het er de volgende dag wel! Het is jammer, maar begrijpelijk, dat door de pensioengerechtigde leeftijd van Jan de zaak is gesloten. In het verleden heeft de CC altijd de volledige medewerking van Bachman gehad bij de verkoop van toegangskaarten van de Aogse Avonden en het dorpsbal en ook anderszins. Wij menen dat de verdienster dit jaar terecht en welgemeend naar het team Bachman gaat”. Groot applaus vanuit de zaal bevestigde dit besluit nog maar eens.

Delen

Over de auteur

1 reactie

  1. Oh zo verdiend en inderdaad zo’n gemis! Ik betrap mezelf er nog wel eens op dat ik denk oh laat ik even bij Bachman langs want die zullen dit wel hebben en dan komt het besef dat ze er niet meer zijn!

Laat een reactie achter