Oproep Wijkplatform Princenhage

1

Heb je een idee om Princenhage nog bruisender, leefbaarder te maken?

Nog aantrekkelijker om er te wonen en dingen te ondernemen met andere inwoners en buurtgenoten? Maar mis je de kennis of  de contacten om dat tot uitvoering te brengen? Of weet je niet hoe je het moet bekostigen? Dan ben je welkom tijdens de eerstvolgende bijeenkomst van het Wijkplatform Princenhage. Dat is een open platform voor iedere inwoner van Princenhage, om  initiatieven voor de leefbaarheid te bespreken. Indien nodig kan ook een financiële bijdrage verleend worden om het initiatief mogelijk te maken.

Het platform is een initiatief van gemeente Breda met ondersteuning van de Dorpsraad Princenhage.

Zie ook het artikel in wijkblad nummer 9: http://www.wijkbladprincenhage.net/wp-content/uploads/2016/11/Wijkblad-Princenhage-nr-9-2016-2017.pdf

Waar?                    De Dobbelsteen

Wanneer?              Woensdag 8 februari om 19.30 uur

Aanmelding:         cfm.sadee@breda.nl

Delen

Over de auteur

1 reactie

  1. Kok van der Weijden (dorpsraadslid) op

    Op 5 april is er weer een bijeenkomst, van wat we inmiddels hebben omgedoopt tot DORPSPLATFORM PRINCENHAGE! Aanvang 19.30 uur in De Dobbelsteen. Iedere Princenhagenaar M/V met een idee of plan is welkom.

Laat een reactie achter