Gezocht: vrijwilligers voor hulp bij Discocarnaval

0

Wie vindt het leuk om carnaval te vieren en toch een handje te helpen?

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen tijdens het Discocarnaval op zaterdag 25 en/of zondag 26 februari. Het Discocarnaval is een carnavalsfeest voor kinderen van 11 t/m 15 jaar en wordt georganiseerd in De Dobbelsteen, ’s avonds van 20.00 tot 23.00 uur.

Waarvoor zoeken wij hulp? Voor het aannemen van de entreekaartjes, drinken geven,  jassen ophangen, maar ook gezellig meelopen in de polonaise, enz. Dit gaat in samenspraak met de Werkgroep Discocarnaval en de medewerkers van De Dobbelsteen.

We hebben ongeveer 10 vrijwilligers nodig, die verdeeld zullen worden over de twee avonden. Lijkt het je wat om ons een paar uurtjes te helpen? Meld je dan alsjeblieft z.s.m. aan via festiviteiten@cctaogje.nl

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter