Presentatie definitief ontwerp inrichting Gielis Beijsstraat

0

De gemeente Breda geeft een presentatie van het definitief ontwerp van de Gielis Beijsstraat op maandag 20 juni tussen 19:00 en 20:00 uur in de kantine van Voetbalvereniging Groen Wit, Postillonstraat 45. Bij deze bijeenkomst is er ook een toelichting op de uitslag over de doorsteek Gielis Beijsstraat – Esserstraat. Al enige tijd zijn er voor en tegenstanders onder de bewoners van de Gielis Beijsstraat en de Esserstraat of het verbindingsstraatje tussen de Esserstraat en Gielis Beijsstraat weer open moet of dicht moet blijven voor autoverkeer.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u uitleg over het definitief ontwerp van de nieuwe inrichting in de Gielis Beijsstraat. Hierin zijn de wensen en aanvullingen van de aanwezigen op de informatiebijeenkomst van 9 maart 2016 zoveel mogelijk meegenomen. De gemeente heeft gezocht naar een duurzaam ontwerp met een balans tussen groen, het aantal parkeerplaatsen en ingebrachte wensen. Als er na de presentatie nog vragen of opmerkingen over het definitief ontwerp of de uitslag van de doorsteek Gielis Beijsstraat – Esserstraat zijn, dan kunt u die deze avond stellen aan de medewerkers van het projectteam van de gemeente.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter