Grote brand op de Woonboulevard

0

Op de Woonboulevard is in de nacht van woensdag op donderdag een grote brand geweest. De brand zou ontstaan zijn bij de verlichtingsspeciaalzaak Lampidee. Ook de winkels Sofa Nova – Heerlyck Wonen, Heerlyck Slapen, Bankstel XL zijn zwaar getroffen door de brand maar waarschijnlijk zijn er nog meer winkels door de brand getroffen.

Tijdens de brand is er veel rookontwikkeling geweest en werd het advies door de Veiligheidsregio gegeven om ramen en deuren te sluiten als mensen last hadden van de rook. De wind stond niet richting Princenhage. Bij de uitslaande brand zijn geen gewonden gevallen.

Foto Perry Roovers meer foto’s op http://www.bredabuurt.nl/breda/14496/zeer-grote-brand-op-meubelboulevard-xxl-kruisvoort

 

 

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter